Het juiste advies voor de juiste contactlens

Optifashion - LENZENVertrouw op Optifashion voor betrouwbaar advies over contactlenzen te Antwerpen en onderhoudsproducten. Zaakvoerder Karen Lehrmann helpt u graag met de glimlach verder.

Kwaliteitsmerken

Aangezien de contactlens direct in contact staat met uw oog, is de keuze ervan van cruciaal belang.

Vandaag bestaat er een enorm aanbod aan contactlenzen zowel in merken als in kwaliteit. Optifashion kiest ervoor om enkel te werken met kwaliteitslenzen voornamelijk van Bausch & Lomb, Alcon en Cooper Vision. Hier heeft u de keuze uit een aanbod van daglenzen, weeklenzen en maandlenzen.

Kies de juiste lens

Karen Lehrmann heeft een duidelijk zicht op wat uw oog nodig heeft. En ook uw levensstijl is bepalend voor het type lens dat u kiest. Bij Optifashion in Antwerpen mag u rekenen op professioneel advies. Deze optiekzaak kiest ervoor om lenzen enkel op bestelling te kopen net omwille van het uitgebreid aanbod aan mogelijkheden en de beperkte houdbaarheid. Is de keuze gemaakt? Dan mag u rekenen op een snelle levering.

Heeft u nog vragen of wenst u ook onderhoudsproducten aan te kopen voor uw lenzen? Breng dan zeker een bezoekje aan de zaak. U vindt de gegevens op de contactpagina.